събота, 16 май 2015 г.

Стас Михайлов - "Ну вот и все"

Предаването  за руска поп. рок.и  бардова музика "Ну вот и все" носи заглавието си от тази прекрасна песен на Стас Михайлов. Стас Михайлов е роден на 27 април 1969 година в Сочи. През 1992 гидина той отива в Москва и започва да продава видеокасети. Тогава записва първата си песен "Свеча".  През 1996 г. заминава в Санкт Петербург, където успява да запише първият си самостоятелен албум "Свеча", който излиза през следващата година. След това се връща в Сочи, а в началото на 2000 година окончателно се установява в Москва. През 2004 година по радиото се завърта песента "Без теб", която е включена в третия му вече успешн албум "Позивните на любовта".

Дискография

Албуми

  • 1997 — «Светлина»
  • 2002 — «Посвещение»
  • 2004 — «Позивните на любовта»
  • 2005 — «Идвам към теб»
  • 2006 — «Бряг на мечтите»
  • 2007 — «Небеса»
  • 2008 — «Река - Живот»
  • 2010 — «Жив»
  • 2011 — «Само ти»
  • 2013 — «Джокер»
  • 2014 — «1000 крачки»

Концертни албуми

  • 2011 — «Само ти Наживо от Кремъл»
  • 2012 — «Откривам сърцето си»

Сборни албуми

  • 2007 — «Всичко за теб»
  • 2008 — «Неочаквана любов»
  • 2010 — «Най добрите песни на бис»

Награди

  • Заслужил артист на Руската Федерация (2010) — за заслуги в областта на изкуството

Няма коментари:

Публикуване на коментар