Алла Пугачова и Максим Галкин разкриха тайната около раждането на техните близнаци


За никой не е тайна че Алла Пугачова и Максим Галкин станаха родители на двама близнаци, благодарение на сурогатна майка. Но много малко знаят подробности за това събитие. Неотдавна двамата уморени от постоянните въпроси на журналистите решиха да разкрият тайната около раждането на децата им.



Когато Алла Пугачова е навършила 52 години, нейна близка приятелка й предложила да замрази своя яйцеклетка - просто за всеки случай. Тогава певицата не е отдавала голямо значение на това, но с нарастването на годините все повече се убеждавала че това е мъдра постъпка.
Максим и Алла винаги са искали да имат деца. Но по известни причини това не може да се получи по естествен път. Световноизвестната певица си спомнила, как преди много години е послушала приятелката си и сега има свой замразен генетичен материал.
Раждането на Хари и Лиза може спокойно да се определи като чудо на медицината. Многозначително лекарите са предупреждавали звездната двойка, че шансовете да се роди дете от този материал са изключително малки. Но скоро зарадвали родителите с новината че в сурогатната майка растат два ембриона.

Коментари