Вадим Олейник презентира новия си клип.


Вадим Олейник, известен като екс вокал на украинската група "ДиО.фильмы" презентира новия клип на песента "Двочка года". Това е първия клип на певеца в неговата солова кариера.
За снимките на дебютния клип бяха избрани млади и красиви момичета след истински и труден кастинг. В конкурса участваха стотици момичета изпращайки свои снимки. Трябва да отбележим че проекта на Олейник е да направи премиера на своето видео преди пролетния женски празник 8 март.
"Тази песен е посветена на активните, млади и щелеустремени девойки. Имам много примери в моето обкръжение - типичен пример е Регина Тодоренко! В момента тя се намира на околосветско пътешествие, изпращам й поздрави и искам моето първо солово изпълнение също да обиколи целия свят и всяко момиче да припознае себе си в него."
Още щом песента е била качена на личния профил на Вадим Олейник, много представителки на нежния пол, сред които Регина Тодоренко, Лера Козлова (солистка на групата "5sta family") и Нюша, са го харесали.
Релиза на клипа се състоя на 26 февруари на крупната музикална платформа ELLO. Режисжор на клипа е приятелят на Вадим, валентин Семко. Според думите на изпълнителя, независимо от ниските температури (-14 градуса), девойките са издържали всички изпитания.

Предлагаме ви да оцените новия клип на Вадим Олейник "Момиче на годината":


Можете да слушате песента на Вадим Олейник "Момиче на годината" само по Радио Севтополис в музикалния блок "ELLO Week"  четвъртък от 22:00 ч и събота от 18:00 ч. 

Коментари