Татяна Котова се появи на кастинга за "Мис Русия" в семпла мини рокля.



Екс вокалистката на група "ВИА Гра" сподели откровени снимки в социалните мрежи. Освен това певицата написа в коментарите под снимките своите впечатления от кастинга за конкурса.
"Вчера беше невероятно сложен, наситен, екстремен, но и не по-малко красив ден. Всичко започна с открития кастинг за "Мис Русия", кйто се поведе в "Афимол сити". Честно ви казвам че когато обявиха че има бомбена заплаха и започна евакуацията, първо се огледах на всички страни и видях наоколо нереално количество красив, ярки и талантливи млади девойки. Веднага се успокоих - Дано Бог да не допусне такъв финал. За щастие бях права. Кастингът беше проведен" написа Татяна Котова.


"И ето искам да напипа в своя блог: Момичета всяка от вас е по-своему обаятелна и привлекателна, надарена с талант и характер. Във всяка от вас има красота и възможност да спечели. Всички вие сте достойни да получите короната и да се качите на пиедестала и ако успеха не ви се усмихне днес, то обезателно ще стане утре."
Припомня ме ви че песента "Танцувай" в изпълнение на Татяна Котова оглави тази седмица класацията ELLO  Week, която можете да слушате всеки четвъртък от  22:00 ч. и в събота от 18:00 ч. само по  Радио Севтополис.

Коментари