Група "Серебро" направи гореща фотосесия в Кипър.



Новата солистка на групата Катя Кишчук за първи пъ7т се отпарави на гастрол с групата. Момичетата си прекараха добре. Освен концертите , те успяха и да си починат.

Преди две седмици солистките от група "Серебро" се сбогуваха с Даря Шашина, която беше принудена да напусне популярното трио, заради сериаозни проблеми с крака си. От 1 май 25 годишната певица официално прекрати договора си с продуцента Максим Фадеев, а на нейно място в групата влезе 22 годишната жителка на Тула - моделът Катя Кишчук. Новия състав на дамското трио се хареса на феновете. Певиците си приличат много на външен вид.

След няколко дни заедно с "новичката" съставът се отправи на турне. Новата солистка ще запомни своето първо пътуване до Кипър не само с успешните концерти, но и със почивката, която имаше с двете си колежки Олга серябкина и и Полина Фаворска. За да се опознаят по-добре момичетата си направиха малка ваканция. Прекараха два дни  на Средиземноморието, плискайки се в морето, играейки волейбол или просто пиеха плодови колктейли на плажа. Там именно солистките на "Серебро" си направиха гореща фотосесия.


 Припомняме ви че Катя Кишчук спечели място в състава, след тежък кастинг, който бе проведен от продуцента Максим Фадеев, след като се разбра за болестта на Дария Шашина. Веднага след като беше назначена , Катя започна записите на новия хит "Chokolate", който вече покори чартовете.

Продуцентът заяви, че мястото на Дария в групата е запазено и ако тя реши може да се върне, след като се излекува.






Коментари