Руската МУЗ-ТВ отличи най-добрите поп и рок изпълнители на пищна церемония в Москва


На 10 юни в Москва се състоя церемонията по връчване на наградите на МУЗ-ТВ. Руските поп изпълнители се състезаваха за призовете "Най-добро видео", "Най-добра песен", "Най-добра изпълнителка/изпълнител" и много други. 

в 11 категории бяха номинирани Нюша, Сергей Лазарев, Егор Крид, Дима Билан, A'Studio и други талантливи изпълнители и състави.

Дима Билан
Първия награден беше Дима Билан. Той получи наградата за най-добро видео за вклипа "Не Молчи". През лятото Дима обяви че ще си почива.

Сергей Лазарев
Срегей Лазварев участва в различни номинации, но бе награден в категорията "Порив на годината". Певецът, който руснаците считат за победител в тазгодишната "Евровизия" е оценен за най-бърз възход в кариерата си.


Група "Ленинград" получи награда в категорията "Най-добър рок изпълнител". За този приз бяха номинирани известни групи и музиканти като "Звери", "БИ-2", Наргиз,Земфира. Хита на група "Ленинград" - "Експонат" се пее от цяла Русия. Сергей Шнуров отказа да се снима с наградата и бързо избяга зад кулисите.
Дима Билан отнесе наградата за най-добър албум, като това беше втората му премия за вечерта.
Още една премия за "Порив на годината" бе връчена. За нея се състезаваха изпълнителите Юлияна Караулова,Alexeev,Артик и Асти, групата "Время и стекло" и Хана. Журито я присъди на Alekseev.
Приза за най-добра група получиха девойките от Serebro.
Наградата за "Най-добра песен на чужд език" получи Emin.
Анита Цой получи приза за най-добро женско видео за клипа към песента "Без вещей".

Полина Гагарина
Като най-добра певица в наградите на МУЗ-ТВ бе определена Полина Гагарина, за нейното уастие в "Евровизия 2015" и проекта "Фабрики Звезд 2"
За парвото да получат приза "Най-добър изпълнител" се бориха Григорий Лепс, Дима Билан, Сергей Лазарев,Леонид Агутин и Николай Басков. Филип Киркоров връчи приза на Сергей Лазарев.





Коментари