Коя е скандалната Златаслава?

Светлана Сталповски (Залатаслава)
Очарователната блондинка Светлана Сталповски, до неотдавна известана в руския шоу бизнес като "дясната ръка" на композитора Виктор Добриш започна солова кариера през 2014 г. Единствения проблем който имаше певицата е търсенето на артистичен псевдоним. Така тя се обърна към феновете си. Така тя се сдоби с името Златаслава.
Шокиращото със своята сексуалност видео към песента "Горчиво" моментално стана лидер в гледанията. Коя всъщност е Светлана? 
На четиригодишна възраст тя постъпва в музикалната школа на"Римски-Корсаков 1". Забелязана от директора на училището,тя успява да стане отличничка и нейната снимка украсява почетната дъска. Следва музикална гимназия и консерватория в Москва специалност Пиано, завършвайки с отлична диплома.
Като студентка попада на обява за телевизионна водеща. Успява да получи работа първо като представя нощните прогнози за времето, а след това става музикален редактор и водещ на предаването "Познай мелодията". Именно там е забелязана от продуцентите на шоуто "Фабрика за звезди". Получава предложение да стане администратоер на проекта. След седмото предаване Света се издига до заместник музикален продуцент. Именно там тя се запознава с Виктор Добриш. Като негова дясна ръка тя открива много талантливи в момента руски изпълнители. Сред известните звезди нейно откритие са Стас Пиех, Слава, Зара и мн. др.
След успеха на "Горчиво" сега Златаслава издаде още една закачлива песен "100 пуда". И този път във видеото има кадри показващи нейните прелести.
В предаването "Ну вот и все" на Радио Севтополис можете да слушате двата хита на скандалната певица, която освен красиво тяло има талант и много фенове.
Представяме ви видеоклиповете към двата хита на Залатаслава "Горько" и "100 пудов"

Коментари