Какво ново в руския шоубизнес - 1-во издание

Скъпи птиятели! От тази година започваме редовно да ви информираме за живота на руските известни личности. В рубриката ни "Какво ново в руския шоубизнес" ще научавате най-интересното около знаменитостите в Русия. И тази година Радио Севтополис ще продължи да излъчва класацията "ELLO Week", като ще ви информираме за най-интересното около звездите от руския, украинския шоубизнес. Очаквайте още две нови рубрики, които също ще поддържаме в нашия блог - "Музика от Юг" и "Вести от Чувашия". Ето какво включва първото издание на "Какво ново в руския шоубизнес":

Николай Басков

Николай Басков събира пари в името на религията



Певецът Николай Басков е известен не само сангелския си глас но и със златното си сърце. Очарователния тенор започна да събира средства за построяване на храм в Димитровград. Николай Басков призовава феновете си да направят едно добро дело като си закупят сертификат за поименна тухла, която ще бъде сложена в стените на храма. Николай отбеляза че размерът на пожертвуванията не е ограничен

Анита Цой

Анита Цой пропагандира спорта

Анита Цой е привлекателна жена и известна актриса. Невъзможно е да повярваш че през февруари ще навърши 45 години. Оглеждайки я никога не можеш да кажеш че актрисата е влчзла в своето петдесетилетие... Но това наистина е така. Това което помага на Анита Цой да поддържа своя прекрасна форма е любовта й към спорта. Тя е увереначе можеш да се занимаваш със спорт винаги и навсякъде. Обясненията че нямаш време или помещението не е подходящо са признаци на мързел. Самата тя тренира регулярно без да спазва никакви ограничения.
Юлия Ковалчук

Юлия Ковалчук обича високите скорости

Юлия Ковалчук призна че обича високите скорости.Певицата заяви че понякога обича да се включва в гонки и да прави дрифтове. Феновете на Юлия помолиха своята любимка да бъде по-внимателна, но тъй като лудетината не иска и да чуе, тези молби няма да я спрат.

Коментари