Почина "детето -чудо" Юрий Шатунов


Юрий Шатунов е починал през нощта на 23 юни. Смъртта на 48- годишния певец е била скоропостижна" изведнъж му е станало лошо, докато е бил на почивка с приятели.

Певецът е бил във вила в Подмосковието, когато се е оплакал, че има болки в гърдите, но в къщата не е имало аптечка. Прияелите му са решили да го закарат до най-близкия медицински пункт с кола, а именно до поликлиниката в с. Растуново. Там са му оказали първа помощ и са го качили в линейка за да го закарат в болница. Пътят до болницата е бил около половинчас. Юрий Шатунов е издъхнал малко след като са го приели в реанимацията.


Феновете на певеца са шокирани от неговата смърт. Той никога не се е оплаквал от здравето си. и активно е работел. През последния месец е имал 16 концерта.

Юрий Шатунов е основател на групата "Ласковый май" през 90-те години с кяото печели много награди. Заради мекия и приятен глас феновете му го наричат "Детето -чудо" Едни от най-популярните му песни са "Седая ночь"; "Белые розы", "Детство", "А лето цвета" "Тет-а-теть".

Юрий Шатунов ще бъде погребан в Москва. Поклон пред паметта му!





Коментари