Рагиб Нарин и Рима Юсеф, завладяха ефира с чисто нова песен и видеоклип


Успешните млади имена на турската и арабска музика Рагиб Нарин и Рима Юсеф споделиха с публиката чисто новата си песен „Няма, няма” на 30 септември.

Имайки майка арабка и баща турчин, очакваната съвсем нова песен на турският певец Рагиб Нарин и ливанската певица Рима Юсеф„Yok Yok“ беше пусната на 30 септември 2022 г. от Universal Music Mena. Музиката на "Yok Yok" е наяРагиб Нарин, докато турския текст е написан от Рагиб Нарин, а арабския от Рима Юсеф. Музикалната продукция е дело на  Слейман Дамиен.

Турската версия на песента "Няма" беше изпълнена от Рагиб Нарин и пусната в Турция на 16 септември от Pasion Turca. Рима участва и като актриса в клипа на турската версия на песента. Видеоклипът на турската версия всъщност е тийзър на арабско-турския дует на Рагиб & Рима

Рима казва относно проекта: „В момента, в който бях информиран от моята продуцентска компания Universal Music Mena за възможността да бъда част от турска/арабска дуетна песен, започнах да мечтая, самата идея ме накара толкова страстно да се съсредоточа изцяло в усилията за осъществяване на този проект. Освен че съм голям фен на турските телевизионни сериали и песни, този проект привлече силно вниманието и грижите ми, за да бъде успешно изпълнен, тъй като това е нова стъпка в моята певческа кариера и за първи път съм извън зоната си на комфорт и среда пеейки с талантлив изгряващ турски певец и текстописец Рагиб Нарин и заснемайки музикалния видеоклип в страна, която обичам - Турция. Както казах, всичко е ново, изживяването от снимането в Турция беше незабравимо, особено че Pasion Turca от нейния главен изпълнителен директор/собственик Синан Уфук Нергис, създателят на проекта, се погрижи за мен и управлява всеки детайл, за да мога лесно да дам чувствата и усилията си докато снимате музикалния видеоклип. Надявам се, че любовта и страстта, вложени в нашата нова дуетна песен „Йок Йок” ще се разпространят по целия свят”.

Турска версия 

„Видеото на YOK, което разказва историята на двама млади хора, които се обичат и никога не могат да се срещнат в самолета, е заснето от известния турски режисьор Мурад Кючук в Истанбул. Видеото завършва с турбуленция в самолет и бележка „Продължава“…Арабски / турски дует е като 2-ри епизод от видеото, където всички фенове на Рагиб и Рима разбраха цялата история.  Рагиб Нарин, който създаде тенденция с видеоклиповете, които засне в самолети в Tiktok и беше гледан сто милиона пъти, дава вдъхновение за заснемането на видеоклиповете на песните в самолет .Рагиб & Рима се появяват в колоритен видеоклип с имената, които познаваме от телевизията и социалните медии в Турция, които имат повече от 5 милиона последователи, включително актьора Рами Нарин, който играеше в  сериала "Приказка за острова".

Рагиб казва: „Има история, която се простира от Филипините до Турция. Докато карах в чужбина, започнах да пея интро мелодията на песента и я записах на телефона си. Когато се върнах в Турция и взех китарата си, завърших композицията и текста. „Yok Yok“ е щастлива и спокойна песен. Разказва за копнежа ми по моята любима.” За мен беше страхотно преживяване да изпея тази песен със страхотната певица Рима Юсеф. Музикалната продукция на Слейман е невероятна. Благодарен съм на Pasion Turca, който ми даде възможност да започна кариерата си в Близкия изток с Universal Mena. Работихме с повече от 100 души, за да реализираме тази песен, благодаря на всички, които вложиха всичко от себе си в този проект, надявам се всички слушатели да се насладят на песента, както ние, докато пеехме и снимахме видеоклиповете.”

Относно Рагиб Нарин

Ragıb Narin се изкачи бързо по стълбата, превръщайки се в един от младите и успешни изпълнители на турската поп музика за кратко време, със свои собствени песни. Следвайки кариерата си на футболист, той е на линия да бъде "новата звезда" на младежта с професионалните си занимания в музиката, добър външен вид, вокален тембър и уникален музикален стил. Имайки майка арабка и баща турчин, Рагиб Нарин е роден в Антакия, Турция. Сред близо 100 песни, които композира на 27-годишна възраст, Рагиб Нарин успя да излезе да пее пред по-широка аудитория с песента си „Sevda içeği“, издадена през юли 2019 г. Освен образованието си по бизнес администрация, Рагиб Нарин работи в областта на търговията в компанията на семейството си и той продължава да пее и пише песни с китарата си по време на бизнес пътуванията си до около 45 страни в рамките на 3 години. След „Sevda içeği“, другите песни на Рагиб Нарин „Gecekondu“, „Mavi“, „Gel Diyemem“, „Menekşem“, „Mucize“, „Vur Beni“ и „Narin Narin“ бяха стриймвани повече от милион пъти в цифрови платформи . Дългоочакваният нов сингъл на Рагиб Нарин „Yok“ беше пуснат на 16 септември 2022 г. от Pasion Turca. “Yok” е написана от Рагиб Нарин, а аранжиментът на песента е на Бату Алдран.

Коментари