Какво ново в руския шоубизнес - 2-ро издание

Анна Седокова разказа за своите любими фитнес упражнения



Певицата Анна Седокова, която е майка на две очарователни момичета по всяко време на годината изглежда привлекателно. Каква е тайната на очарователната певица? всъщност няма никава тайна. Просто Анна седокова редовно се занимава със спорт. Именно това й помага да се поддържа в добра форма.
Анна седокова присна че всяка сутрин започва с гимнастика. Докато малките момиченца спят в креватите си, тя застава на пътеката и бяга в продължение на половин час. Бягането на пътека е много просто упражнение, но системното му изпълнение дава резултати за много краатко време.





Елена Темникова разгадава желания



Руската певица Елена Темникова, бивш вокал на групата "Серебро" празнува Хова година по старому. Интересното е че певицата никой не е поканила на трапезата и е хапнала само салати. Вместо това Елена припомни на феновете си, че дори по старому, ако си пожелаеш нещо в новогодишната нощ то се сбъдва.

Тимати сподели своята рецепта за успеха


Звездата на руския хип-хоп Тимати спокойно можем да наречем успял човек За своите 32 години, рапъра е популярен певец, продуцент, талантлив актьор и преуспял бизнесмен. На неговите фенове винаги е било любопитно как техния любимец е постигнал своите успехи. Най-накрая руския рапър разкри каква е тайната. В рецептат на успеха се съдържат следните продукти - разумен и осъществим план с не много точки, вяра в себе си, разумен тайм - мениджмънт и правилна Мотивация. Както казва Джеймс Бонд "Смесвай, но не обърквай".

Коментари