Влад Сташевский се сбил с продавач на пиратски дискове в Казахстан


Известният руски поп-певец Влад Сташевский разказа пред журналистите една много интересна история, която се е случила през далчената 1996 г. Артиста започна как веднъж в Казахстан е се е сбил с продавач на пазара.

По време на турне в Казахстан певецът и неговата група закъсват на пътя. Развалило се е парното на колата им. Всички измръзнали и за да се сгреят всикчи се подгрели със спирта намерен в аптечката на колата.  Пристигайки в хотела Влад забелязал, че куфарът с дисковете, на които са били записани плейбеците на песните, е изчезнал а също така певецът си загубил гласа. То бедата не ида сама.

До началото на концерта остават няколко часа.. Трябва ло е да се направи нещо. Певецът отива на пазара да потърси сергия с дискове. Влад ташевский  е искал да си купи диск с неговите песни. Попитал продавачът защо диска е пиратски и откъде се е снабдил с него. Мъжът не си е признал откъде купува пиратските дискове. Между двамата започва скандал и се стигнало до бой. Влад пострадал. Окото му било синьо. Освен това се е наложио да дава обяснения в милицията. въпреки това концерта се провел, въпреки скритата с много грим синина на певеца и с диска, купен от пазара.

Коментари